fbpx

Tekintse meg bemutató weboldalainkat!

Power-Globex

powerglobex.hu

A Power-Globex csomag fő bemutató oldala, több mint 70 000 központi frissítésű termékkel, illetve feed segítségével megjelenő és egyedi feltöltésű kategóriákkal. Az oldalon kipróbálható a rendelés menete és az árajánlatkérés folyamata, továbbá előre egyeztetett időpontban egy ingyenes távbemutató alkalmával megtekinthető és kipróbálható az oldal adminisztrációs felülete és a bizonylatkészítő modul is.

Munkavédelem

munkavedelem.webmintak.hu

Munkavédelmi üzletekre optimalizált bemutató weboldal központi frissítésű és egyedi feltöltésű munkavédelmi témakörökkel.

Kertészeti áruház / gazdabolt

kertkreativ.hu

Ezt a bemutató oldalt kertész-barkács szaküzletet vagy gazdaboltot üzemeltető kereskedőknek ajánljuk. A termékválaszték korlátlanul bővíthető, a központi frissítésű termékek köre az igényeinek megfelelően szűkíthető. A kategóriák könnyedén átsorrendezhetők, így akár szezonálisan is mindig a fontossági sorendnek megfelelő választékot tudja megjeleníteni.

Építkezők áruháza / barkácsbolt

hazcenter.hu

Építkezők áruháza vagy festék-barkács szaküzletek számára javasoljuk ezt a bemutató oldalt. A festékektől a csavarokon át egészen az építőiparban használt gépekig, szerszámokig minden témakör megjeleníthető az oldalon. A teljes választékát könnyedén be tudja mutatni a webáruházában, ráadásul az oldalon található termékek egyben a számlázóprogramjának a cikktörzsét is képezik. Bármilyen új termék érkezik az üzletbe, az azonnal megjelenhet a webáruházban is, így azonnal el tudja juttatni az információt az ügyfélköréhez a lokális marketing segítségével.

Kisgép-szerszám szaküzletek

iparosaruhaz.hu

Kölcsönzővel, szervizzel rendelkező kisgép-szerszám szaküzletek számára érdemes ezt az oldalt megtekinteni. Az oldal bemutatja a fontos szolgáltatások megjelenítésének lehetőségét, például a fúrókorona felújítás külön menüponttal és fejléccel jelenik meg az oldalon, de a használt gépek értékesítésére is látható egy jól bevált megoldás. A különböző márkák garancia regisztrációs oldalai a „Garancia regisztráció” modulból érhetők el.

Villamosság

villcenter.hu

A Power-Globex programcsomag villamossági szaküzletek számára is ideális: A villamos szerelvények kiválóan megjeleníthetők a webáruházban gyűjtő termékek használatával. Nagyobb volumenű kivitelezéseknél az ügyfelek egyszerűen össze tudják állítani a beépítendő tételek listáját, és árajánlatot kérhetnek a szaküzlettől. A beérkező árajánlatkérés tételei egy kattintással árajánlatkészítő űrlapra helyezhetők, az árak megadása után pedig könnyedén kiállítható, és elküldhető a kész árajánlat.

Építőipar

epitoiparcenter.hu

Tüzépek, építőipari szakáruházak számára lehet ideális megoldás egy ilyen weboldal. Azokat a termékeket lehet rendelhető formában megjeleníteni, amiket futárszolgálattal vagy saját járművel ki tud szállítani a célpiacára.
A letölthető kiadványok és a partner oldalak modul segítségével azokat a márkákat is bemutathatja, melyeket nem kíván a webáruházban, rendelőprogramban tételesen kidolgozni. Egy hasonló weboldal segítségével a kapcsolódó szolgáltatásait is megfelelően tudja prezentálni.

Stihl

stihl.webmintak.hu

Stihl kereskedőkre optimalizált bemutató weboldal, ahol a Stihl főkategória alkategóriái jelennek meg főkategóriákként, kiegészítve az egyedi feltöltésű "Stihl tartozékok" főkategóriával és központi frissítésű Bernardo főkategóriákkal.

Husqvarna

husqvarna.webmintak.hu

Husqvarna, Gardena szakkereskedők és szervizek figyelmébe ajánljuk ezt a bemutató oldalt, ahol a Husqvarna kerti, erdészeti gépei mellett az építőipari gépek központi frissítésű adatbázisa is megtekinthető. Ha kiemelt szinten foglalkozik Gardena termékekkel, akkor lehetőség van a Gardena főkategória „kinyitott módon” történő megjelenítésére is. A Husqvarna tartozékokat, alkatrészeket is könnyedén feltöltheti oldalára, így a gépek eladásán túl jelentős forgalomra tehet szert a tartozékok, gépalkatrészek értékesítésével is.

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top