fbpx

Több üzlet, üzlethálózat kiszolgálására is alkalmas

Ha több üzlettel rendelkezik, akkor különösen fontos, hogy megismerje rendszerünk működését, ami rendkívül jól használható akár 10-20 üzletből álló üzlethálózat esetében is.

Rugalmas váltás az üzletek között

A tulajdonosok, menedzserek könnyedén válthatnak az egyes üzletek között, bárhonnan, bármikor megtekinthetik bármelyik bolt készletadatait, bizonylatokat állíthatnak ki, árajánlatokat hozhatnak létre, vagy ellenőrizhetik az üzletben zajló folyamatokat.

Bevételezés bárhonnan

A raktári bevételezések is történhetnek egy központi irodából úgy, hogy a hálózat valamelyik üzletének raktárába kerüljön rögzítésre a készlet, így a központban dolgozó munkatársak is be tudnak segíteni bármelyik üzlet munkájába.

Áruátadás üzletek között

Ha a központi üzletbe érkezik a megrendelt áru és onnan kerül szétterítésre a többi üzlet irányába, akkor a raktárközi átadás elkészítése után a szállító járművön található termékek foglalt státuszba kerülnek a központban mindaddig, amíg a fogadó üzletben az ott dolgozó kollégák meg nem erősítették az áru megérkezését. Csak ezt követően kerülnek készletre a fogadó üzletben az átvett termékek. A megerősítés és ezáltal a termékek készletre kerülése egy kattintással elvégezhető.

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top