fbpx

Megoldásaink Husqvarna szakkereskedőknek

Automatikusan frissülő Husqvarna termékek

Indítson Husqvarna webáruházat anélkül, hogy a termékek feltöltésével és folyamatos karbantartásával kellene foglalkoznia! Központi frissítésű Husqvarna kerti és erdészeti adatbázisunk több száz folyamatosan karbantartott, automatikusan frissülő terméket tartalmaz.

A Husqvarna kerti és erdészeti gépek termékadatbázis megtekintése

További információk az automatikusan frissülő termékadatbázisainkról

Husqvarna építőipari gépek

A kerti és erdészeti gépek mellett igény szerint a Husqvarna építőipari gép kínálata is megjelenhet a webáruházában, szintén automatikusan frissülve, Önnek csak a termékek értékesítésével kell foglalkoznia!

A webáruház főkategóriái szabadon átsorrendezhetők, be vagy kikapcsolhatók, így a profiljához leginkább passzoló termékösszetételt alakíthatja ki.

A Kiemelt Husqvarna építőipari gépek termékadatbázis megtekintése

További márkák

A webáruházban megjelenő termékek szabadon kombinálhatók további automatikusan frissülő termékadatbázisainkkal, így például a Gardena termékek is azonnal megjelenhetnek a választékban.

A központi frissítésű adatbázisokon kívül korlátlanul létrehozhat további kategóriákat és feltölthet minden olyan terméket, amit szeretne a webáruházában megjeleníteni.

Az összes választható termékadatbázis megtekintése

Profi szerviz modul

Rendszerünk jóval több, mint egy webáruház! Modernizálja a szerviz munkáját szerviz modulunkkal, aminek segítségével a teljes javítási folyamat menedzselhető: munkalapokon kezelhetők a javítások, bizonylatok, dokumentumok állíthatók ki a szervizes tevékenységgel kapcsolatban, akár egy időben párhuzamosan több eszközről is.

Tudjon meg többet szerviz modulunkról

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top