fbpx

Szervizek vagy szervizhálózatok számra ideális megoldás

Rendszerünkben számos funkció segít a szervizelési tevékenység gyors és hatékony elvégzésében. Ha Ön helyszíni javításokat, karbantartásokat is végez, akkor maximálisan értékelni fogja, hogy kötöttségek nélkül, bárhol használhatja rendszerünket, ahol van internet.

Az alkatrészek, kellékek, tartozékok kezelése, ellenőrzése, munkalapokra való felvitele vonalkódolvasó segítségével is történhet, így a szervizes kollégák precíz nyilvántartására és pontos kimutatásokra támaszkodhatnak a munkájuk során.

Szerviz munkalapok

Szerviz (fizetős javítás) típusú munkalapokon a szervizelés minden munkafázisa rögzíthető, így a javítás teljes folyamata tökéletesen áttekinthetővé válik.

További információk a munkalapokról

Javítás másik üzletben

Ha Önnek több szervize vagy üzlete is van, akkor értékelni fogja, hogy a szervizek egymás között is tudnak szervizelendő gépet átadni. 

További információk a több üzlet kezeléséről

Időszakos tárolás

Ha bizonyos gépek időszakos tárolását is vállalja, például fűnyírók, riderek, robotfűnyírók téli tárolását, akkor a karbantartás munkalap segítségével könnyedén rögzítheti a tárolás folyamán elvégzett karbantartási műveleteket, cserélt alkatrészeket, munkadíjat. Tavasszal, amikor az ügyfél jön a gépért, már csak pár kattintás a számla elkészítése, és a gép szakszerűen visszaadható.

Munkalap megjelölések

A munkalapok és a belőlük készült számlák, szállítólevelek megjelölhetők, így könnyen nyomon tudja követni például a flotta szerződéssel szervizbe került gépeket, az elkészült vagy alkatrészre váró gépeket, de bármilyen egyéb célra is létrehozhat jelöléseket.

Vonalkódok használata

A javítás során beépített alkatrészek vonalkódolvasó segítségével is felvihetők a munkalapokra, így gyors és pontos munkavégzésre van lehetőség. Az alkatrészek bevételezése is történhet vonalkódolvasó segítségével, így a készletnyilvántartás is mindig precíz és könnyen áttekinthető lesz.

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top