fbpx

Megoldásaink barkács szaküzleteknek

Kulcsrakész webáruház, rendelőprogram

A központi frissítésű adatbázisainknak köszönhetően több tízezer termék jelenhet meg webáruházában anélkül, hogy azok karbantartásával kelljen foglalkoznia, ráadásul számos termék esetében elérhető háttér árazás szolgáltatásunk is!

További információk a kulcsrakész webáruház szolgáltatásunkról

Lehetőség van korlátlan számú egyedi kategóriát és terméket feltölteni, a háttér árazott és az egyedi feltöltésű termékek pedig könnyedén árazhatók Excel árlistából!

További információk az Excel árlista importálásról

Központi frissítésű márkák, szerződött beszállítók

Rendszerünkben sok ismert márka és közkedvelt forgalmazó, nagykereskedő áruválasztékát igényelheti. Ajánlott beszállítóink több tízezer termék rendszerünkben történő megjelenését biztosítják!

A beszállítókról részletes adatlapok érhetők el az adminisztrációs felületen és a bizonylatkészítőben. Az elérhetőségeiken túl megtekinthetők a viszonteladói kedvezmények, a szállítási feltételek, a garanciális tudnivalók, és az egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatos információk.

Tekintse meg ajánlott beszállítóink forgalmazott márkáit
A központi frissítésű termékadatbázisok áttekintése

Tekintse meg bemutató weboldalainkat:

Árcímke nyomtatás

Nyomtasson gyorsan és egyszerűen árcímkéket! A címkék mérete, megjelenése, tartalmi elemei egyszerűen beállíthatók, a gyakran használt címkebeállítások elmenthetők a címkesablonok közé.

További információk az árcímke nyomtatásról

A termékek egyszerű megjelenítése a webáruházban

A számlázáshoz, bizonylatkészítéshez felvitt termékek egyszerűen, két kattintással átalakíthatók kategorizált termékké, és megjeleníthetők a webáruházban. Így a bolti kereskedelmen kívül ezek a termékek is azonnal részt tudnak venni az internetes kereskedelemben.

További információk a bizonylatkészítő modulunkról

Több üzlet, üzlethálózat

A rendszerünk rugalmasan képes kiszolgálni akár több üzletet vagy egy üzlethálózatot is. Az egyszerű böngésző alapú működésnek köszönhetően könnyedén válthat az üzletek között, és bárhonnan, bármikor áttekintheti az egyes üzletei működését.

További információk a több üzlet kezelésről

Árgép, árukereső

Gyorsan és egyszerűen megjelenhet a webáruháza termékeivel az Árgép vagy az Árukereső rendszerében. A továbbított termékek köre szűrhető főkategóriák, minimum ár vagy akciós ár szerint, de az is beállítható, hogy csak a raktáron lévő termékek legyenek továbbítva az árösszehasonlító oldalak felé.

További ügyfélszerző megoldásaink

Árajánlatkérés, árajánlat írás

Használja ki az árajánlatokban rejlő potenciált, és növelje bevételeit! Rendszerünk az árajánlatokkal kapcsolatos összes lépést képes kezelni: árajánlatkérés, árajánlat írás, árajánlat kiküldése (visszaigazolási funkciókkal), a kiadott árajánlat tételeinek megrendelése, árajánlatból származó megrendelés menedzselése, számlázása.

További információk az árajánlatkérésről
További információk az árajánlat írásról

Modernizálja vállalkozását!

Komplex kereskedelmi rendszerünk számos innovációval, hatékonyságot növelő egyedi funkcióval, a legfrissebb technikai megoldásokkal és speciális szolgáltatásokkal segíti munkáját. A webáruház, rendelőprogram termékei teljeskörűen integrálva vannak a számlázó, bizonylatkészítő rendszer cikktörzsébe. Közvetlen kapcsolat a webáruház és a bizonylatkészítő között.

További információk

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top