fbpx

Megoldásaink gép-szerszám kereskedőknek

Kulcsrakész webáruház, rendelőprogram

A központi frissítésű kisgép és szerszám adatbázisainknak köszönhetően több tízezer termék jelenhet meg webáruházában anélkül, hogy azok karbantartásával kelljen foglalkoznia, ráadásul számos termék esetében elérhető háttér árazás szolgáltatásunk is!

További információk a kulcsrakész webáruház szolgáltatásunkról

Lehetőség van korlátlan számú egyedi kategóriát és terméket feltölteni, a háttér árazott és az egyedi feltöltésű termékek pedig könnyedén árazhatók Excel árlistából!

További információk az Excel árlista importálásról

Szerződött beszállítók

Rendszerünkben sok ismert márka és közkedvelt forgalmazó, nagykereskedő áruválasztékát igényelheti. Ajánlott beszállítóink több tízezer termék rendszerünkben történő megjelenését biztosítják!

A beszállítókról részletes adatlapok érhetők el az adminisztrációs felületen és a bizonylatkészítőben. Az elérhetőségeiken túl megtekinthetők a viszonteladói kedvezmények, a szállítási feltételek, a garanciális tudnivalók, és az egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatos információk.

Tekintse meg ajánlott beszállítóink forgalmazott márkáit

Tekintse meg bemutató weboldalainkat:

Árajánlatkérés, árajánlat írás

Használja ki az árajánlatokban rejlő potenciált, és növelje bevételeit! Rendszerünk az árajánlatokkal kapcsolatos összes lépést képes kezelni: árajánlatkérés, árajánlat írás, árajánlat kiküldése (visszaigazolási funkciókkal), a kiadott árajánlat tételeinek megrendelése, árajánlatból származó megrendelés menedzselése, számlázása.

További információk az árajánlatkérésről
További információk az árajánlat írásról

Modernizálja vállalkozását!

Komplex kereskedelmi rendszerünk számos innovációval, hatékonyságot növelő egyedi funkcióval, a legfrissebb technikai megoldásokkal és speciális szolgáltatásokkal segíti munkáját. A webáruház, rendelőprogram termékei teljeskörűen integrálva vannak a számlázó, bizonylatkészítő rendszer cikktörzsébe. Közvetlen kapcsolat a webáruház és a bizonylatkészítő között.

További információk

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top