fbpx

Megoldásaink Stihl szakkereskedőknek

Automatikusan frissülő STIHL termékek

Üzemeltessen Stihl webáruházat anélkül, hogy a termékfeltöltéssel és a folyamatos karbantartással kellene foglalkoznia! Központi frissítésű Stihl kerti és erdészeti gép adatbázisunk több száz folyamatosan karbantartott, automatikusan frissülő terméket tartalmaz.

A termékek főkategóriái szabadon átsorrendezhetők, be vagy kikapcsolhatók, így a profiljához leginkább passzoló termékösszetételt alakíthatja ki.

A Stihl kerti és erdészeti gépek termékadatbázis megtekintése

További információk az automatikusan frissülő termékadatbázisainkról

Mindig naprakész árak háttér árazás szolgáltatásunkkal

A Stihl termékadatbázisunknál is elérhető háttér árazás szolgáltatásunk, aminek köszönhetően az ajánlott fogyasztói árak azonnal megjelennek a termékeknél, sőt, minden árváltozásnál automatikusan frissülnek is!

A beállított háttér árak természetesen igény szerint felülírhatók, felülárazhatók, akciós árak állíthatók be, vagy akár el is rejthetők bizonyos termékeknél.

Tudjon meg többet kulcsrakész webáruház szolgáltatásunkról

További márkák

A webáruházban megjelenő termékek szabadon kombinálhatók további automatikusan frissülő termékadatbázisainkkal, így például a Honda, HiKoki, Makita, Bernardo vagy Tresz építőipari gépek, áramfejlesztők is azonnal megjelenhetnek a választékban!

A központi frissítésű adatbázisokon kívül korlátlanul létrehozhat további kategóriákat és feltölthet minden olyan terméket, amit szeretne a webáruházában megjeleníteni.

Az összes választható termékadatbázis megtekintése

Profi szerviz modul

Rendszerünk jóval több, mint egy webáruház! Modernizálja a szerviz munkáját szerviz modulunkkal, aminek segítségével a teljes javítási folyamat menedzselhető: munkalapokon kezelhetők a javítások, bizonylatok, dokumentumok állíthatók ki a szervizes tevékenységgel kapcsolatban, akár egy időben párhuzamosan több eszközről is.

Tudjon meg többet szerviz modulunkról

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top