fbpx

Kulcsrakész webáruház, rendelőprogram

Indítson webáruházat akár több tízezer automatikusan frissülő termékkel! Rendszerünk az internetes kereskedelem minden munkafázisát és a bolti értékesítéssel kapcsolatos összes tevékenységet képes kezelni.

Központi frissítésű termékadatbázisok

Központi frissítésű termékadatbázisaink automatikusan frissülnek, a termékek karbantartásával nem kell foglalkoznia, így több ideje marad az értékesítéssel kapcsolatos feladatokra!

Ön döntheti el, hogy központi frissítésű adatbázisaink mely főkategóriái jelenjenek meg a webáruházában. A főkategóriák összetétele, sorrendje rugalmasan módosítható, akár szezonálisan is átrendezhető.

Az összes választható termékadatbázis megtekintése

Főkategória feed import

A Főkategória feed import funkció lehetőséget biztosít arra, hogy a weboldalára egy főkategória teljes tartalma (az alkategóriák és termékek is) automatizáltan, feed segítségével jelenjen meg és frissüljön. A funkció használatával további sok ezer termékkel bővítheti webáruháza választékát.

További tudnivalók a Főkategória feed importról

A központi frissítésű termékadatbázisoknak, az egyedi feltöltési lehetőségnek és a feedeknek köszönhetően egy átfogó termékpalettával rendelkező professzionális webáruházat, rendelőprogramot tud kialakítani.

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top