fbpx

Professzionális bizonylatkészítő modul

A számlázás, bizonylatkészítés és készletkezelés új dimenzióját nyitjuk meg az Ön számára. Rendszerünk ötvözi a hagyományos számlázóprogramok és az online ügyviteli rendszerek előnyeit. Minden fontos funkciót tud, amit egy hagyományos számlázó és készletkezelő program, kiegészülve az online számlázás innovációival. Az összetett terméktörzsnek köszönhetően minden webáruházba feltöltött termék a bizonylatkészítő cikktörzsének is azonnal részévé válik, és minden olyan tétel azonnal hasznosítható a webáruházban, ami bizonylatkészítés miatt került felvitelre!

Számla, e-számla vagy előlegszámla kiállításához aktív Billingo vagy Számlázz.hu előfizetés és API összekötés szükséges.

Bizonylatkészítés

Rendszerünket bármennyi munkatárs használhatja egyszerre, korlátlan számú eszközön. Nincs szükség telepítésre, a böngészőalapú működésnek köszönhetően nincs néhány telepített gépre korlátozva a használat.

Korlátlan számú számla, szállítólevél, díjbekérő és egyéb bizonylat készülhet egy időben, párhuzamosan ugyanazon a gépen, mindenféle kötöttség nélkül.

Raktárkészlet kezelés

Rendszerünkkel gyors, hatékony, modern és átlátható készletkezelés lehetséges, akár üzletenként több raktár esetében is. Könnyedén áttekintheti a szabad és foglalt készleteket, vagy a raktáron lévő termékek átlag beszerzési árát.

A raktárkészletre vonatkozó információk a webáruházban is megjelenhetnek.

Ügyfeleink részére demo oldalt biztosítunk, ahol a bizonylatkészítő modul minden funkcióját kötetlenül ki lehet próbálni. Számlákat, árajánlatokat, munkalapokat lehet készíteni gyakorlásképpen, de akár oktatásokat is lehet tartani az új kollégák számára. 

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top