fbpx

Árcímke nyomtatása

Rendszerünkben a vonalkód kezelés mellett címkenyomtató használatára is van lehetőség, így gyorsan és egyszerűen készíthetők árcímkék a termékekhez.

Rugalmasan alakítható címketartalom

Egyszerűen megadható, hogy milyen tartalmi elemek szerepeljenek a címkén: a vonalkód mellett lehetőség van feltüntetni a termék nevét, cikkszámát vagy árát, továbbá megjeleníthető állandó aláírásként a címkén például a cégnév vagy a webáruház címe is.
A címkén megjelenő tartalmi elemek sorrendje tetszőlegesen variálható az adott címke céljának megfelelően.

Hatékony helykihasználás

A kisméretű címkéken minden hely számít, ezért a vonalkódok megjelenése állítható: Alacsony megjelenésnél a vonalkód magassága kevesebb, mint a fele az eredeti méretnek, a vonalkód karaktereinek elrejtésével pedig még több hely szabadítható fel a címkén.

A címke tartalmi elemeinek betűmérete állítható, így minden címkeméret esetén optimális megjelenés érhető el.

Címkesablonok használata

A napi munka során különböző méretű és tartalmú címkék nyomtatására lehet szükség, hiszen nem ugyanolyan címke kerül a különböző méretű ársínekre, vagy a fali kampók végére.

A különböző címkék beállításai elmenthetők a címkesablonok közé, így a következő alkalommal már nem szükséges a címke beállításával foglalkozni, egyszerűen csak ki kell választani a sablonok közül azt, amelyikre éppen szükség van.

További képek a címkenyomtatás működéséről

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top