fbpx

Megrendelés menedzsment, megrendelés munkalapok

A megrendelés munkalapok bármilyen megrendelés esetén használhatók, egyszerűen rögzíthet telefonon keresztül, e-mailben, személyesen az üzletben leadott, vagy üzletkötő által szóban felvett megrendeléseket, de természetesen a webáruházban, rendelőprogramon keresztül leadott megrendelésekből is egy kattintással létrehozható megrendelés munkalap. A tételekhez külön-külön belső megjegyzések vihetők fel, így minden fontos információ könnyedén rögzíthető. A megrendelés munkalapok néhány olyan speciális funkcióval is rendelkeznek, melyek más munkalaptípusoknál nem érhetők el:

Megrendelés menedzsment funkciók

Nyomon követhető, hogy a megrendelt tételek közül mi az, ami raktáron van, mi van csak részben raktáron, és mi az, ami egyáltalán nincs raktáron. A raktáron nem található tételek a beérkezésüket követően egy kattintással hozzárendelhetők a munkalapon szereplő tételhez. Az eredeti megrendelés az ügyfél kérésére bármikor módosítható addig, amíg zajlik a megrendelés átadásának folyamata. A tételekkel kapcsolatos mozgások naplózva vannak. Az esetlegesen díjbekérő segítségével átvett előleg a kiállított részszámlákon egyszerűen beszámítható. Az előleg beszámításával kapcsolatos információk is naplózva vannak.

Részszámlázás

Ha a megrendelt tételek átadása, leszállítása több lépcsőben történik, akkor lehetőség van részszámlák, rész szállítólevelek, rész nyugta mellékletek kiállítására. Ha rész szállítólevelekkel történik meg az áru átadása, akkor a folyamat végén a számla kiállítása két kattintással elvégezhető, a számlán a rész szállítólevelek sorszámai automatikusan rögzítésre kerülnek.

Fájlok feltöltése a tételekhez

A megrendelés munkalap tételeihez tételenként több fájl is feltölthető, ami lehetővé teszi olyan termékek, tételek rögzítését, amikhez valamilyen szolgáltatás (például gravírozás, logózás, hímzés, szitanyomás, gépek felszerelvényezése, stb.) kapcsolódik. Tervrajzok, műszaki dokumentációk, mintadarabokról készült fotók is menthetők a tételekhez, így komplex ipari beszállítások esetén is optimálisan használható.

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top