fbpx

Munkalapok

A munkalapok segítségével a szolgáltatásokhoz kötődő tevékenységek, illetve a megrendelésekkel kapcsolatos munkafolyamatok professzionális módon kezelhetők, dokumentumok és bizonylatok állíthatók ki. A modern szekciós megoldásunknak köszönhetően a munkalapok átláthatóak és egyszerűen kezelhetőek, minden fontos információ könnyedén és gyorsan rögzíthető. Egy QR kód leolvasását követően a fotók, rajzok, jótállási jegyek, jegyzőkönyvek és egyéb dokumentumok akár közvetlenül egy okoseszközről is feltölthetők a munkalapokra. Rendszerünk a böngésző alapú működésnek köszönhetően korlátlan számú eszközön használható párhuzamosan, földrajzi kötöttségek nélkül. 

Szekciós működés

Rendszerünk munkalapjai szekciókból épülnek fel, amik könnyű áttekinthetőséget és nagyfokú rugalmasságot biztosítanak. Így mindig azokat a szekciókat adhatja hozzá egy munkalaphoz, amire az adott helyzetben szükség van.

Értesítések

A munkalapokhoz egy figyelmeztető, értesítő rendszer is kapcsolódik. Minden munkalaptípushoz hozzáadhatók olyan szekciók, melyek segítségével értesítést lehet beállítani egy konkrét időpontra. Az értesítés érkezhet e-mailben, vagy vizuális jelzés formájában, a weblap adminisztrációban és a bizonylatkészítőben található "csengettyű" ikon jelzésével. A vizuális jelzésnél beállítható, hogy csak az értesítés létrehozójának, vagy a csapat minden tagjának jelezzen.

Fájlfeltöltés okoseszközről

Egy QR kód leolvasását követően azonnal feltölthet fotókat közvetlenül egy okostelefonról vagy tabletről, így könnyedén és gyorsan adhat hozzá fotókat a munkalapokhoz például a szervizelt gép állapotáról, a jótállási jegyről, vagy éppen egy telepítési projekt munkaterületéről.

Hatféle munkalaptípus érhető el:

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top