fbpx

Árajánlatkérés a weboldalról

A funkció segítségével az ügyfelek könnyedén árajánlatot kérhetnek a kiválasztott termékekre jelentősebb értékű vásárlási szándék esetén, vagy akkor, ha a kívánt terméknél esetleg nem szerepel ár az oldalon. Az ajánlatkérés során az ügyfelek a webáruházban vásárláshoz hasonlóan össze tudják gyűjteni a kívánt tételeket a szükséges mennyiségekkel, majd az adataik megadása után elküldhetik az ajánlatkérésüket a kereskedő felé.

Árajánlatkérés mód

A weboldal látogatói bármelyik terméknél árajánlatkérés módra válthatnak, ha rákattinthatnak a "Kérjen tőlünk árajánlatot!" gombra, ezt követően tudják elkezdeni hozzáadni a választott termékeket az árajánlatkéréshez a kívánt mennyiségekkel együtt.

Az oldalon nem szereplő termékek hozzáadása az ajánlatkéréshez

Az árajánlatkérés elküldése előtt lehetősége van az ügyfélnek olyan termékeket is hozzáadni az ajánlatkéréséhez, amik nem szerepelnek a weboldalon, vagy bármilyen speciális igényét jelezni a kereskedő felé.

Az árajánlatkérés elküldése

Az ügyfél az adatai megadását követően tudja elküldeni az ajánlatkérését a kereskedő felé, melyről mindkét fél e-mailben értesítést kap.

A kereskedő minden beérkezett árajánlatkérést könnyedén át tud tekinteni az adminisztrációs felületen, és bármelyikből egyszerűen létrehozhat árajánlatot.

További információk az árajánlat írásról

További képek a funkció működéséről

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top