fbpx

Modernizálja vállalkozását!

Komplex kereskedelmi rendszerünk számos innovációval, hatékonyságot növelő egyedi funkcióval, a legfrissebb technikai megoldásokkal és speciális szolgáltatásokkal segíti munkáját. A webáruház, rendelőprogram termékei teljeskörűen integrálva vannak a számlázó, bizonylatkészítő rendszer cikktörzsébe. Közvetlen kapcsolat a webáruház és a bizonylatkészítő között.

Számlázás, bizonylatkészítés

Állítson ki bizonylatokat a leghatékonyabb és leggyorsabb módszerrel! Számos speciális megoldást alkalmazunk kifejezetten a műszaki szakkereskedő partnereink igényeire fejlesztve.

Munkalapok

Gyorsítsa fel szakmai tevékenységét munkalapok segítségével: szervizelés, garanciális ügyintézés, karbantartás (téli tárolás), projektek kivitelezése, stb.

A munkalapokon minden fontos információt könnyedén és gyorsan rögzíthet, dokumentumokat, bizonylatokat állíthat ki. A böngészőalapú működésnek köszönhetően korlátlan számú eszközön használható párhuzamosan, földrajzi kötöttségek nélkül. 

Tartsa kézben vállalkozását

A teljes kereskedelmi tevékenység könnyedén áttekinthető a többféle statisztikai kimutatásnak és a letisztult, átlátható struktúrának köszönhetően.

Vonalkód kezelés

Rendszerünk profi vonalkód használatot biztosít, ami rendkívüli módon felgyorsítja, megkönnyíti  a bevételezést, rovancsolást, az értékesítési feladatokat, a szervizelést és a kereskedelmi tevékenység számos egyéb lépését.

Címkenyomtató használatára is van lehetőség, így a vonalkód nélküli termékek is könnyedén elláthatók vonalkóddal.

További információk az árcímke és vonalkód nyomtatásról

Árajánlatok

Használja ki az árajánlatokban rejlő potenciált, és növelje bevételeit! Rendszerünk az árajánlatokkal kapcsolatos összes lépést képes kezelni: árajánlatkérés, árajánlatírás, árajánlat kiküldése (visszaigazolási funkciókkal), a kiadott árajánlat tételeinek megrendelése, árajánlatból származó megrendelés menedzselése, számlázása.

További információk az árajánlatkérésről
További információk az árajánlat írásról

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top