fbpx

Szerezzen új ügyfeleket!

Növelje ügyfélkörét az internetes marketing és az átfogó termékválaszték segítségével! Az új ügyfelek megszerzésén túl rendszerünk segít Önnek a jelenlegi partnerei megtartásában is, sőt jelentősebb összegű vásárlásokra ösztönzi őket!

Központi frissítésű termékadatbázisok

A központilag frissülő termékadatbázisainkban nagyon sok olyan termék található, melyekre Ön nem is gondolt, hogy igény lenne rá a saját piacán. Számos új ügyfél fogja felfedezni ezeket a termékeket, így jelentős plusz forgalmat generálhatnak!

Az összes központi frissítésű termékadatbázis megtekintése

Marketing

Az internetes marketing teljes tárházát kihasználhatja új ügyfelek szerzésére. Rendszerünk profi céloldalakat biztosít, melyeknek nagyon jelentős szerepe van a reklámok hatékonyságában, a hirdetések megtérülésében.

Árajánlatok

Sok új ügyfél fogja felfedezni az árajánlatkérés funkciót a webáruházában. Nagyobb volumenű beszerzések előtt gyakran kérnek árajánlatot, bízva abban, hogy egy jelentősebb rendelés esetében kapnak valamennyi plusz kedvezményt.

Rendszerünkkel nagyon egyszerűen állíthat ki és küldhet árajánlatot vásárlóinak, akik utána pár kattintással meg is rendelhetik az ajánlatban szereplő tételeket.

Ismerje meg szolgáltatásainkat kötelezettségmentesen

Kérjen ingyenes távbemutatót!

Scroll to Top